Simen og Per Morten på U21

Simen er inne i det gode selskap. I dag kom meldingen fra Per-Mathias om at han er med i U21-troppen som skal møte Portugal borte til privatlandskamp 25. april. Per Morten beholdt plassen fra sist tropp.

Meldingen om uttaket kom foran dagens trening fra Knut Torbjørn. En hyggelig beskjed i det dårlige været.
– Jeg ble overraska da jeg fikk beskjeden, forteller en blid Simen. – Det var moro det. Jeg har ikke tenkt på landslaget i det hele tatt. Hadde ikke forventa å bli med på denne turen, bedyrer han.
Landslaget var noe han ikke hadde regnet med denne sesongen, så det at Per-Mathias fant han verdig til en plass i troppen til treningskampen mot Portugal kom som en fin bonus for Selbak-gutten som har fått redusert forsesongen betraktelig på grunn av militærtjenesten.
Hvorfor kom du med nå, tror du?
– Nei, si det. Han har sikkert fått rapporter på meg fra treningskampene. Litt penger under bordet, så ordner det seg, spøker han. – Nei da, jeg har utvikla meg litt som spiller, tror jeg. Men dette er som sagt en treningsleir.
Hva betyr det for deg å bli tatt ut nå?
– Det er jo moro, da. Det gir ekstra motivasjon.
Simen kom med på U21-landslaget også i fjor våres.
Når kommer Magnus etter?
– Han kommer med neste gang. Han er aktuell, han også.
Det blir vel ikke siste gang du er med?
– Nei, får vel prøve å få fortsette nå, ler han.

Både Per Morten
og Simen har en kamp for U21-landslaget hver fra tidligere.

Her er resten av troppen:
Espen Johnsen (Rosenborg), Brede Hangeland (Viking), Ragnvald Soma (West Ham), John Arne Riise (Monaco), Azar Karadas (Brann), Erlend Hanstveit (Brann), Christer George (Rosenborg), Tommy Øren (Sogndal), Alex Valencia (Brann), Olav Råstad (Tromsø), Pa-Modou Kah (Vålerenga), Trond Fredrik Ludvigsen (Bodø/Glimt), Thomas Holm (Heerenveen) og André Hanssen (Bodø/Glimt).

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design