Shahrukh klar for Sprint-Jeløy

Shahruk forteller følgende om sin tid i MFK:


– Jeg husker at jeg fikk vite at Moss FK ville ha meg over fra Ekholt BK. Valget var egentlig ganske enkelt, men det som var litt uvant var at jeg ble omskolert fra spiss til back.
Jeg kom inn på et helt nytt G16-lag som havnet på topp 5 i Interkretsserien den første sesongen. Jeg fikk en fin utvikling som back og ble mer og mer kjent i den rollen.

– 2. året var en nedtur siden vi rykket ned fra Interkretsserien. Men jeg fikk prøve meg på junior-nivået. Jeg trente masse med junioraget og fikk også noen kamper der. Veldig lærerikt! – 1. året som junior var jeg på Jr rekrutt, mens jeg i år 2 spilte på både Jr Rekrutt, Jr Elite og Moss II. Jeg var med å ta 1. plass i Skaw Cup, og samtidig fikk jeg æren av å være kaptein på et meget godt Jr Rekrutt-lag.

Nå i mitt siste år som junior har jeg ikke fått vist meg fram like mye, men alt i alt har tiden i MFK vært ganske fin. Nå gleder meg til å vise meg frem i Sprint Jeløy og forhåpentligvis gjøre det bra der. Samtidig ønsker jeg Junior Elite og resten av klubben lykke til videre, avslutter Shahrukh Khan.
  

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design