SESONGEN SPOLERT!

SESONGEN SPOLERT!

Hasse Palmquist er ute for sesongen etter at han tirsdag fikk meldingen om at det fremre korsbåndet i kneet var avrevet. Det ble klart etter at spesialist Trygve Kase hadde undersøkt den uheldige svensken.

– Det er en svær skade. Det er ikke alle som kommer tilbake fra den type skade, forteller han.
– Avgjørelsen om hvorvidt vi skal operere blir tatt i løpet av den nærmeste fremtid. Hvis vi opererer vil det skje i løpet av sommeren.

Den andre uheldige MFKeren, Gard Kristiansen, som også fikk seg en smell søndag, ventes å være ute i seks uker.
– For Gard sin del er situasjonen lysere. Han fikk en mindre strekkskade i låret og det kan fort gå seks uker før han er tilbake. Men da er han til gjengjeld garantert klar, lover Kase.
 Det gjelder å gå varsomt fram. Omgivelsene er innstilt på at det vil ta tid. Han driver allerede med styrketrening og vil etterhvert øke virksomheten. Han vil kunne jogge og leke litt med ballen nå, oppsummerer han.
 Det er ikke noe hyggelig å miste hele venstresida sånn helt over natta, sukker MFK leder Per A. Bakke, som i morgen skal sammen med styret skal diskutere hvorvidt det skal hentes inn en ekstern venstreback.
– Det gror ikke venstrebacker på trær, forklarer han. Hasse ble som kjent omskolert til venstreback og gjorde stor suksess på plassen. Med han ute for resten av sesongen etterlater han seg et vakum på venstresiden.

Jakten på en ny spiss fortsetter i MFK.
– Vi har lett både utenlands og i Norge, men det er økonomien det står på, sier Bakke. Men til nå intet konkret nytt å melde.

Juniorspillerne Lars Habberstad (20), midtstopper, og Pål Anders Stubsveen (19), venstre back, er tatt opp i A-stallen for resten av sesongen. Det ble klart før skadene til Hasse og Gard.
– Pål Anders er U-19 landslagsspiller og Lars har jo vært i A-lagsdiskusjonen lenge, forklarer Bakke.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design