Sesongen er snart over

I hvert fall med seriekamper. Vi skal prestere godt også i de siste kampene. Det er viktige kamper igjen. Rekruttlaget drar til Bellevue for å møte Sprint 2 på fredag før A-lagene møtes på lørdag.

Av Thomas Thorkildsen
Styreleder, Moss FK

Da er sesongen over og vi ender på en 2. plass. Vår målsetning med å bli bedre enn i fjor er allerede innfridd, lørdagens kamp teller ikke for noen av lagene på annen måte enn prestisjen som er i kamper mellom Moss FK og Sprint Jeløy. Og den er ikke liten! Rekruttene holder som nyopprykket plassen sin i 4. divisjon, Gutter 16 har hatt en fantastisk utvikling denne sesongen og Gutter 14 endte på 2. plass i KM.

Hyggelig er det også å kunne skrive om samarbeidet med klubbene i området. Vi har et godt samarbeid med Ekholt og stilte sammensatte lag i turneringer på både 2001 og 2002 nivå. Vi har hatt hospiteringsspillere fra Kambo, Ekholt m.fl. og vi tror ønsket om et bredt samarbeid mellom byens fotballklubber er til stede.

Tilskuersnittet på hjemmekampene økte med 250 pr. kamp i år. Vi håper å kunne underholde disse og gjerne enda flere til neste år, samt at det blir engasjerende fotballkamper og fine rammer rundt kampene.

Selv om sesongen er over er det ikke lenge før spenningen er i gang igjen. Allerede 21. november er neste store happening. Mens Rosenborg og Sarpsborg08 gjennomfører forberedelser til cupfinalen blir avdelingsoppsettet for neste sesong klart. Som alltid blir det spennende å se motstanderlagene og begynne å gjøre seg tanker om neste sesong og motstandere.

Og i midten av februar kommer kampoppsettet.

Før det er treningene for neste sesong i gang og det er nok på det tidspunkt allerede spilt ett par treningskamper og vi har fått noen svar på hvem som blir, hvem som forsvinner og hvilke nye navn som kommer til Moss FK.

Dermed blir det nesten som at man kan ønske velkommen til neste sesong i samme setning som man sier takk for det gamle.

På vegne av klubben ønsker jeg å rette en stor takk til alle engasjerte foreldre og frivillige som gjør at vi kort og godt får det til. Vi er en dugnadsklubb og det stor glede for meg som leder å se hvor flinke vi er til å stille opp. Sammen er vi Moss FK og vi leverer et utrolig antall dugnadstimer i løpet av en sesong. Både på lagene, kiosken på kunstgresset og på A-lagskampene.

Så har vi Kråkevingen som er med å lage engasjement og en god ramme rundt klubben og kampene. Det gjelder ikke bare hjemmekampene, men de stiller opp om kampen er på Jeløya – eller i Alta. Takk for sesongen til dere også!