– Senket skuldrene i annen omgang

Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

– Er du fornøyd med guttas innsats i dette lokalderbyet?– Selve innsatsen er det ikke noe å si på, men måten som vi opptrer på i perioder kan vi jo diskutere litt. Vi skulle gå ut og slå litt lengre for å få strukket ut FFK-spillerene litt. Vi har jo spilt to kamper der vi har slitt når motstanderen har ligget lavt. Nå gjorde ikke FFK det, men likevel ville vi liksom få de til å bli litt mer engstelige for bakrommet sitt sånn at vi kunne få litt plass å spille i. Men det løste vi dårlig. FFK var bedre enn oss i det meste i første omgangen. Vi la oss lavere i andre omgangen, og kom mer med og var gode på overganger i perioder. FFK begynte å løpe en del etter oss, så det var jo veldig forløsende for kampbildet da Jon André Fredriksen setter den knallscoringen.


– Det er jo klart at det skjer noe med et lag når man plutselig er inne i kampen igjen, og etter å ha produsert såpass lite, må det ses på som en kjempeprestasjon. Samtidig synes jeg vi er gode i store perioder i andre omgangen.

– Det var jo store ledige rom i bakre rekker. Kommentar til det?– Det blir jo veldig åpent siden vi havner på etterskudd i presset vårt. Vi må bare erkjenne at FFK gjorde en bra første omgang og at vi ikke henger med i svingene. Så enkelt er det!

– Hvordan kan laget heve seg, tror du?


– Det vi kan lære ut fra dette, er hvordan vi bør opptre og samle oss når vi kommer inn i litt dårlige faser i selve spillet.

– I andre omgangen var det jo et helt nytt mosselag på banen. Hva mener du om det?


– Som sagt så var vi frekkere i andre omgang. Vi kom mer med i spillet selv og gutta fikk senket skuldrene, og vi klarte å vinkle spillet. Tor Erik Moen er jo i gjennom på resultatet 1-1, og bare en kjempeprestasjon fra keeper gjør at det ikke blir scoring etter den dobbel-sjansen.

Hvordan vil du så oppsummere kampen?– Det er mye positivt i denne kampen, men vi skal se litt på det som må forbedres. “Summasumarum” er det vi leverer i perioder i dag ikke bra nok, men gutta skal ha at de står på hele veien. Vi er tross alt inne i en knallhard treningsperiode nå, og gutta har lyst til å bli bedre. De kommer på jobben hver dag og viser at dette betyr noe for dem. Det er en veldig inspirerende gjeng å jobbe med, og vi vil få betalt til slutt når treningskulturen er slik den fremstår nå.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design