Scoret hattrick etter 18 måneders skadeavbrekk

Scoret hattrick etter 18 måneders skadeavbrekk

(Junior: Moss FK-Sprint 4-4) Det ble en skikkelig thriller på Melløs da derbyet mellom MFK og Sprint-Jeløy gikk av stabelen torsdag kveld. Det hele endte med poengdeling og mossegutta er fortsatt på toppen av tabellen.

Hjemmelaget tok føringen etter bare tre minutter spilt, etter at Thomas Henriksen hadde satt ballen i mål. Henriksen var endelig tilbake etter et langt skadeavbrekk på hele 18 måneder, så dette ble naturligvis en spesiell opplevelse for ham. Og bedre skulle det faktisk bli. Et kvarter ut i omgangen doblet han ledelsen etter å ha scoret sitt andre mål for kvelden.

Deretter reduserte Amandus Hovrud for Sprint, før Henriksen nok en gang fant nettmaskene for Moss og kunne juble for hattrick. Deretter scoret Christopher Hjelkrem for gjestene fra Jeløy og pauseresultatet ble 3-2 til Moss.

Etter hvilen sørget Fabio Miracco for to raske mål til Sprint og da var plutselig bortelaget i føringen. Men MFK-juniorene ga ikke opp og 21 minutter før slutt utliknet Kristoffer Bjåland til 4-4, noe som også ble sluttresultatet.

Les kampfakta her.

– Ett poeng mot et meget forsterket Sprint-lag sier vi oss fornøyd med nå. Kveldens største glede ble at Thomas Henriksen, som har vært skadet i 18 måneder, var tilbake og scoret et ekte hattrick, sier trenerteamet til mossfk.no.

Se tabellen her.

MFK-juniorene er fortsatt på toppen av tabellen i A-sluttspillet i KM. Serievinneren får som kjent spille interkrets neste sesong, så den betyr naturligvis mye. Heldigvis ligger de lokale juniorene veldig godt an.

 

Foto: Martin Myklebust/Moss Avis

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design