Scoret fire mål på 20 minutter!

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Junior elite: Moss – Nesodden 4-3 (0-2)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 12.03.2008

Målscorere:
0-1, ukjent
0-2, ukjent
0-3, ukjent
1-3, Mats Karlsen
2-3, Mats Karlsen
3-3, Mats Karlsen
4-3, Mats Karlsen (str)

Moss FK stilte med følgene elleve:
Anders Pedersen, Bruno, Mats Kaxrud (Anders Sætra 15′), Bjørn Erik Dørre (K), Øystein Jacobsen, Niklas Heia (Ali Ahmed 70′) Mats Lindqvist, Henrik Bakkerud, Mathias Undhjem, Vegard Edelsten (Alexander Bache 45′), Tobias Stensrud (Mats Karlsen 35′).

Dette var kampen hvor de som ikke hadde spilt så mye skulle få sjansen til å vise seg frem og bevise at de hadde lyst på en plass i startelleveren mot Lillestrøm lørdag. Dessverre var det mange som presterte langt under pari i denne kampen. Nesodden kjempet som løver hele kampen, og ledet fortjent. MFK-spillerne sto med lua i hånda og så på motstanderne løpe oss i senk. Likevel klarte innbytterne å snu kampen samt å vinne den.

Vi hadde bestemt oss for å gå ut i høyt press og ha et høyt tempo i alt vi foretok oss. Dette så ut til å bli igjen på spillemøte da vi ikke klarte å gjennomføre noe av det vi hadde blitt enige om. Nesodden var bedre enn oss i alle spillets faser, og ledet fortjent 0-2 til pause. Denne omgangen er det like greit å glemme så fort som mulig da dette er prestasjoner vi ikke skal være bekjent av i Moss Fotballklubb. Dårlig organisering, mange touch, liten beegelse er noen av stikkordene som står igjen etter denne omgangen.

Vi bestemmer oss i pausen for at vi skal ut å gjøre et bedre inntrykk i 2.omgang. Likevel fortsetter vi med det svake spillet, og Nesodden går opp til 0-3. Etter ca. 10 minutter av andre omgang settes Mats Karlsen innpå, og han viste virkelig at han ønsker å starte serieåpningen mot Lillestrøm lørdag. 1-3 kommer etter flott samarbeid mellom Mathias Undhjem og Mats Karlsen. De tidligere Råde-spillerene kombinerte fint, og Mathias la flott inn til Mats som rolig og behersket satt inn reduseringen. Like etter er Mats Karlsen på plass igjen. Nok en gang dunker han ballen i mål, og det står nå 2-3. Vi kjører på, og etter nok et par minutter står det 3-3. Neste Mats Karlsen scoring kommer etter ca. 10 minutter. Karlsen er sikker i sin sak og setter straffen kontant i mål. Mats Karlsen kommer inn og snur kampen på egenhånd. Et fantastisk innhopp som gjør han meget aktuell til å starte serieåpningen mot LSK. Likevel under scoringsshowet til Mats Karlsen fortsetter Nesodden å være farlige på sine visitter på MFKs banehalvdel. Det er hele tiden “shaky” bak, og det er ikke bare forsvaret som skal ha skylden for dette. Midtbane og keeper må også ta sin del av skylden for at vi opptrer såpass usikkert defensivt.

Alt i alt presterer vi i denne kampen langt, langt under pari. Slik som vi fremstår i første omgang og deler av andre omgang skal vi ikke være bekjent med i Moss Fotballklubb. At vi likevel vinner har Mats Karlsen en stor ære for. Vi på sidelinjene likte også innhoppet til Alexander Bache. Av de som startet synes vi Henrik Bakkerud gjør en god
figur.

Mvh
“Jonne” og Lars

Neste kamp er mot Lillestrøm SK førstkommende lørdag. Dette er første kamp i årets interkretsserie, og kampstart er klokken 14.00. Stedet er Lillestrømhallen. Er det mossinger som er i nærheten denne lørdagen setter vi pris på deres støtte!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design