Schaus Buss har signert ny avtale med MFK

Schaus Buss har signert ny avtale med MFK

Å ha en god bussavtale er gull verdt for et hvert idrettslag og Moss Fotballklubb er så heldige å ha med Schaus Buss på laget videre inn i 2019-sesongen.

Busselskapet, som holder til i Vestby, fraktet A-laget til og fra bortekampene gjennom hele fjoråret. Det ble en stor suksess og derfor var det et ønske fra begge parter å videreføre avtalen. Papirene er nå signert og daglig leder i Schaus Buss, Lasse Aarstrand, ser fram til det videre samarbeidet.

– For oss er det viktig å støtte lokalfotball og være tilstede på ulike arenaer. Vi ønsker å være synlige i fylket og mossefolk skal vite at de har et lokalt busselskap i oss. Vi kjører mossefirmaer dit de skulle ønske, sier Aarstrand med et smil.

Lever for fotball

Selv om Aarstrand selv ikke spiller fotball lenger, følger han ekstremt godt med på hva som skjer i idretten. Alt fra lokalfotball i hjembygda Drøbak, til fotballkamper i den spanske toppserien. Den engelske fotballen står derimot ikke så høyt hos den fotballglade Drøbak-mannen.

Men laget som har høyest prioritet er MFK. Sønnen hans Mikkel er som kjent i A-lagstroppen og det er en av grunnene til at fotballhjertet nå banker skikkelig for Moss Fotballklubb.

– I fjor så jeg alle MFK-kampene og jeg har sett alle treningskampene så langt i år. Jeg gleder meg voldsomt til seriestart, for sesongoppkjøringen er veldig lang, sier Lasse Aarstrand avslutningsvis og ler.

Ønsker du å lese om Schaus Buss sine tjenester kan du trykke her.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design