Sal ut – Ola inn

(Tekst: Trond Andersen/Foto: Alvin Holm)

– Moss FK er en attraktiv fotballklubb i toppen av 2. divisjon. Vi gleder oss nå over å kunne innlemme den talentfulle fotballspilleren Ola Lønn Jenssen i vår A-lagsstall, uttaler Thomas Thorkildsen, leder i Moss FK.

Sulayman «Sal» Jobarteh                     Ola Lønn Jenssen

Foto: Alvin Holm, mossfk.no                  Foto: fredrikstadfk.no

Ola Lønn Jenssen (1996) fikk sin debut for FFK i Adeccoligaen i april 2013, og betraktes som en meget talentfull høyreback. Ola har spilt fast på Norges G18 landslag og avsluttet fjorårets landslagssesong som kaptein. I år er Ola tatt ut på Norges G19 landslag. Han har også et NM-gull i bordtennis.

Samtidig går Sulayman «Sal» Jobarteh (1993) motsatt vei. Sal kom til Moss FK fra svenske AIK i januar 2014, og er en anvendelig spiller som mestrer både midtbane- og backrollen.

– Vi beviser med dette at vi hjelper gode fotballspillere i Moss FK til ta et skritt videre når anledningen byr seg, som i dette tilfellet med Sal. Han har vært en nøkkelspiller i Moss FK siden han kom til klubben tidlig i fjor, og fortjener nå denne sjansen, avslutter Thomas Thorkildsen.