Saadiq Elmi lånes fra Grorud
Saadiq Elmi var med på A-lagets fotoshoot på Verket tidligere i dag

Saadiq Elmi lånes fra Grorud

Moss Fotballklubb har blitt enige med OBOS-liga-klubben Grorud om et lån av Saadiq Elmi. Spilleren som fyller 20 år i november fikk 12 obligatoriske kamper for Oslo-klubben da de i fjor rykket opp fra Postnord-ligaen, og har dermed allerede god erfaring fra spill på vårt nivå.  Avtalen har kommet på plass etter at det ble klart at Andreas Nyhagens utlånsavtale ble avsluttet da han ble hentet tilbake til Strømsgodset på kort varsel, og venstrebente Saadiq er tiltenkt en rolle som venstreback. Han fikk prøve seg i denne posisjonen i treningskampen mot VIF 2 sist fredag, og gjorde et godt inntrykk i omgangen han spilte.

Saadiq Elmi selv er glad over at avtalen med Moss har kommet på plass nå rett før sesongstart i Postnordligaen:

– Dette blir spennende. Her i Moss får jeg en fin mulighet for å utvikle meg videre og å komme til et nytt miljø. Jeg gleder meg!

MFKs hovedtrener Marijo Jovic sier følgende om nykommeren i A-stallen:

– Saadiq er en ung og dyktig spiller som har fått mulighet for god utvikling i Grorud i de siste sesongene. Han er rask og er god i den oppbyggende fasen av spillet, og selv om han ennå ikke har fylt 20 år har han allerede erfaring fra et lag som rykket opp fra vårt nivå i fjor.

Utlånet av Saadiq Elmi er innenfor ordningen NFF har etablert for unge spillere opp til 22 år, og strekker seg i første omgang til 1. september.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design