MFK-juniorene er klare for interkretsserien!

MFK-juniorene er klare for interkretsserien!

(Junior: Moss FK-Askim 13-0) Med en ellevill 13-målsseier over Askim, er Moss Fotballklubbs juniorlag kvalifisert for interkretsserien i 2020-sesongen.

Kampen mot Askim var aldri spennende. MFK kjørte på fra første sekund og ga seg ikke før det sto hele 13-0 på resultattavla. Markus Rivelsrød Nilsen scoret hattrick, mens Jacob Skovly, Kristoffer Bjåland og Mikkel Hollfjord scoret to hver. Markus Kristiansen, Fabian Weiby og Thomas Henriksen fant nettmaskene én gang hver. Det ble med andre ord en skikkelig målfest, selv om det riktig nok ikke var det som sto i fokus etter kampen.

Med denne seieren ble nemlig gutta klare for interkretsserien neste sesong. Ingen lag kan ta MFK igjen på tabellen og dermed er det spikret allerede nå – hele tre (!) serierunder før slutt.

Les kampfakta her.

– Det er deilig. Ikke noe å klage på, jublet Tobias Evjenn, før han ble dusjet med champagne.

Høyere Nivå

Moss FKs juniorlag har lekt seg gjennom KM A-sluttspillet. De har ikke tapt en eneste kamp og har en utrolig målforskjell på 59-12. Det er ingen tvil om at de hører til i interkretsserien.

– Dette er så moro. Det er en stor drøm som har gått i oppfyllelse. Neste år får vi litt bedre motstand og får testet oss litt mer enn det vi har gjort i år, sa Eirik Asbjørnsen, som understreker at det fortsatt ikke er over.

Selv om interkretsplassen er sikret, skal de fullføre sesongen på ordentlig vis.

Stolt trener

Hovedtrener Kjetil Jensen var naturligvis en meget lykkelig mann etter seieren over Askim. Det gutta hans har levert denne sesongen står det stor respekt av.

– For en måte å sikre opprykket på! Det er helt fantastisk. Gutta fulgte planen fra starten av. Gratulerer til Moss Fotballklubb, dette har vi jobbet sammen for. Nå har vi all grunn til å være stolte, smilte han bredt på vei av banen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design