Har stø kurs mot interkretsserien

Har stø kurs mot interkretsserien

(Junior: Moss FK-Kvik Halden 6-2) MFKs juniorer viste ingen nåde i onsdagens toppkamp mot gjestene fra Halden. Mossegutta klinket til med en storseier og økte nok en gang forspranget på tabelltopp.

Nå har Moss en luke på hele syv poeng ned til tabelltoer Kvik og har i tillegg én kamp mindre spilt. Vinneren får spille interkrets neste sesong og det er lite som tyder på at set blir noen andre enn MFK som tar den plassen. Men onsdagens møte med Kvik ble på ingen måte enkelt, selv om det endte med storseier.

Se tabellen her.

– Vi fikk tøff motstand fra et heltent Kvik-lag, men åpnet med en scoring av Thomas Henriksen etter 6 minutter spilt. Kampen bølget frem og tilbake, og i det 25 minutt utlignet Kvik etter en glipp fra oss. Vi strammet opp og slo raskt tilbake til 2-1 i det 28. minutt, etter scoring av Fredrik Wasenius. Samme gutt økte til 3-1 like før pause, forteller trenerteamet og fortsetter:

–  Vi bestemte oss for å klinke til fra start i 2. omgang. Det ble mye kriging på topp og dette ga rom til indreløperne. Fredrik la på to mål til i det 62. og 66. minutt, og sikret seg hele fire scoringer. Et drøy minutt senere slurvet vi og Kvik reduserte. Men kort tid etter ble Tobias Evjenn felt innenfor sekstenmeteren og fikk straffe som Jacob Skovly satte sikkert i mål, forteller trenerteamet videre.

Moss kunne dermed juble for en 6-2-seier. I tillegg ble det en del gule kort, for det var ingen tvil om at det ble en skikkelig fotballkrig. Håkon Kolsvik måtte dessverre bæres av banen etter å ha fått en stygg takling. Vi krysser fingrene for at han kommer seg raskt tilbake.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design