– Rørende å se hvor mye bidraget fra MFK Care betyr!

– Rørende å se hvor mye bidraget fra MFK Care betyr!

Rundt 145 mennesker feiret julaften på Verket Scene i 2018, et arrangementet som var i regi av Kirkens Bymisjon. En rekke bedrifter og organisasjoner bidro også til det som ble en fantastisk kveld for de fremmøtte. MFK Care og klubben var med på tiltaket og bidro med innhold i gaveposene.

– Det å bidra på arrangementer som dette er gledelig og helt i tråd med hvordan vi jobber i MFK Care, sier Siv Holder.

– Det å kunne bidra til de som trenger det mest og ikke minst se hvor mye det betyr, rører oss. Vi har allerede sagt at vi bidrar ved årets julearrangement på Verket Scene, fortsetter hun med et smil.

Prosjektleder for arrangementet, Cathrine Aasen Roksvåg, er strålende fornøyd med hvordan det hele gikk for seg. Hun er svært takknemlig for bidraget fra MFK Care.

– På vegne av alle oss i arbeidsgruppen vil jeg få si tusen hjertelig takk for at dere bidro til at vi som feiret julaften på Verket Scene hadde en fantastisk hyggelig og uforglemmelig kveld. Deilig mat, flott underholdning, gang rundt juletreet, gaveposer og mat med hjem og ikke minst opplevelsen av å være en del av et raust og varmt fellesskap gjorde at veldig mange av oss som var til stede allerede har begynt å glede oss til julaften på Verket Scene 2019. Vi er veldig glade og takknemlige for deres rause bidrag til gaveposene, sir hun til mossfk.no.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design