Rolig start på oppkjøringen

– Det er noen som har fått litt lengre ferie på grunn av utenlandsturer og lignende, forklarer Tangen forfallet på enkeltspillere.
– Vi kommer til å ta det rolig i perioden frem til jul. Det er først i januar at vi skal kjøre hardt. Cupen i Halden 7 desember blir ett avbrekk i treningen, ellers så kjører vi mye fotball og noen lette løpeturer, forteller MFKs nye hovedtrener om treningsopplegget frem til nyttår.

På gårsdagens trening var Håvard Sakariassen fra Bodø på besøk. 26-åringen er en storvokst spiss med mange mål på samvittigheten. – Det lille jeg fikk sett av ham var lovende. Han hadde god bevegelse foran mål, og så viste han tegn på gode goalgetteregenskaper, er Tangens vurdering av Sakariassens første trening med MFK.

– Vi har sagt at vi trenger minst en spiss til i stallen, helst to. Det kan godt være at Sakariassen er en av dem. Ellers så venter vi på svar fra Hovel Heiaas fra Vålerenga. Bortsett fra det, er det ikke noe nytt å melde, avslutter Rune Tangen intervjuet med Mossfk.no.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design