Røk ut av NM etter straffespark konkurranse

Et fysisk Kvik-lag med U19 landslagskeeper Erik Bråthen ble en spennende kamp der flere av våre førsteårs-juniorer gjorde en god innsats. Flakstad ga oss ledelsen 1-0 20 min ut i kampen etter en fantastisk forarbeid av Gjestrumbakken i spissen sammen med Hien og Joakim S.P. 10 minutt ut i andre omgang kunne Flakstad punktert kampen etter et nytt godt forarbeid av kampens ener Gjestrumbakken. Men nevnte Kvik-keeper gjorde en god redning alene med Flakstad. Midtveis i omgangen utliknet Kvik. Kampen gikk til ekstraomganger. 2 x 5 minutt der vi dominerte begge omganger mot et slitent og tungt Kvik-lag (mulig de sparte seg til straffekonkurransen).

To minutt før slutt kom scoringen – trodde vi. Men Sokrates’ distinkte avslutning ble avvinket for offside i etterkant. Straffe-konkurransen ble meget spennende – 7 straffer til hvert av lagene, og vi gratulerer Kvik med seieren og videre avansement etter 5-4. Selvsagt bittert å ryke ut på denne måten, men samtidig god erfaring for vårt unge lag denne dagen. Og jeg vil berømme første-års spillerne Sondre og Rolf som tok ansvar og gikk frem da det var “en-og-en” straffe mot en U19-landslagkeeper.

Vi hadde forhåpninger at vi skulle klare Kvik i denne runden for så å prioritere NM videre når kampprogrammet blir lettere…men vi beklager for egen del til alle som hadde ønsker om å kunne se spennende NM-kamper med Moss jr. utover sommeren/høsten at vi ikke klarte det i år.

mvh,
Joakim Mensen

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design