Rapport fra treningsleir i Tyrkia, dag 5

Vi våkner til nok en fantastisk dag her i Merek. Frokosten blir unnagjort og juniorlaget reiser opp til treningsfeltet for å gjennomføre ei totimers økt. Økta i dag består av øvelser rettet mot kampen i morgen. Som nevnt før, spiller juniorlaget mot Heming kl. 15.30 lokal tid (14.30 norsk tid).

Trenerteamet stopper spillsekvensene og finner gode bilder og gode kombinasjoner med tanke på kampen og hvordan de ønsker det i morgen.

I dag blir det med den ene fotballøkta og en alternativ økt. Noen av gutta brukte økt nr. 2 i styrkerommet, mens andre tok en massasje for å pleie slitne bein.

Trenerteamet utfordret spillerne til en quizkveld i dag (kommer tilbake med vinner av denne).

Det jobbes bra her nede fra trenere/ledere og kvelden ble også brukt til spillersamtaler med hver enkelt spiller.

Det har også blitt gjennomført et møte som sportslig utvalg kalte inn til – et trener-/ledermøte hvor representanter fra begge juniorlagene og toppspillerutvikler var til stede.

A-laget gjennomførte formiddagsøkta i styrkerom, basseng og løpesko. Ettermiddagsøkta gikk på gress og i strålende solskinn. Økta inneholdt mye “småbane”-spill med 5 mot. Tydelig at gutta liker sånne type økter, for det var en fantastisk innsats og høyt tempo fra ALLE spillerne.

Til informasjon så har kamptidspunktet for A-lagets kamp nå blitt bestemt. Kampen vil bli spilt på lørdag kl. 15.00 lokal tid (14.00 norsk tid).

Da gleder vi oss til i morgen (fredag ) og ønsker juniorlaget lykke til med kampen mot Heming!

Sportslig hilsen
Moss FK, Tyrkia


Juniorlaget gjør seg klar til “kampforberedende” trening.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design