Punkterte kampen tidlig

mossfk.no tok en prat med juniortrener-Jon Eirik Ødegaard etter kampen for å få en kommentar. Han var tydeligvis fornøyd.

– Hvordan vil du kort oppsummere denne målrike kampen som faktisk var avgjort allerede ved pausen?
– Vi bestemte oss før kampen at vi skulle gå ut steinhardt for å prøve å drepe kampen så tidlig som mulig, noe vi til de grader greide. Vi ledet med fire mål allerede etter tyve minutter. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Gutta gjorde oppgaven vi ble enige om, og vi viser tydelig at vi er et mye bedre lag enn Ready.

– Når det gjelder andre omgang ble vi enige om å tenke sånn at resultatet var null null og at vi skulle vinne andre omgangen. Den vinner vi med 1-0 i våre favør. Det er også normalt at man detter litt ned i tempo og prestasjoner når vi gikk ut så hardt som vi gjorde i dag og ledet med 5-0 til pause. Alt i alt er både jeg og teamet mitt veldig godt fornøyde med guttas prestasjoner.


“Jonne” ville ikke fremheve noen enkeltspillere, men skryter hemningsløst av samtlige spillere som bidro til å dra den målrike seieren med null baklengs i land. – Dette smaker det virkelig fugl av, mener han. Nedenfor forteller han mer om kampen.
___________________________________________________________________________
SERIEKAMP, 9. runde.

Junior Elite: Moss – Ready  6-0  (5-0)

Sted:
Melløs kunstgressbane
Dato: 08.05.2008
Kl: 19.00

Målscorere:
1-0, Martin Holmen
2-0, Martin Reinholdtsen
3-0, Øystein Jacobsen
4-0, Martin Reinholdtsen
5-0, Øystein Jacobsen
6-0, Vegard Edelsten

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Jørgen Skifterud, Krister Wemberg, Jacob Mjelde, Øystein Jacobsen, Martin Reinholdtsen, Mats Stolinski, Anders Heggelund (K), Martin Holmen, Vegard Edelsten. Aleksander Bachke.

Benyttede reserver:
Mathias Undhjem, Ali Ahmed, Niklas Heia, Mats Kaxrud, Marius Henriksen, Minh Duy Bui.


Strålende av juniorkællane
De tre poengene var aldri truet på Melløs Kunstgressbane torsdag kveld. Kampen var i realiteten avgjort etter 15 minutter da det sto 3-0 til MFK. Resten av kampen var så og si enveiskjøring mot Readymålet.


                    Vegard Edelsten satte inn siste scoringen

Kampen startet med et stort press fra Moss FK, og første ballen lå i nota etter 5 minutter. 2-0 kom etter ti minutters spill, 3-0 etter et kvarter og 4-0 etter ca tjue minutter. Guttene spilte i første omgang briljant fotball. Gode kombinasjoner, flotte tekniske detaljer og stor bevegelse. Ready hang ikke med i det hele tatt, og ble kun springende i mellom. Fikk de tak i ballen lå allerede Martin “the bulldog” Reinholdtsen i beina på guttene fra Oslo vest, og vant ballen. Ready fikk så og si ikke låne ballen!

Stort initativ bakfra gjorde det vanskelig for Ready, og venstreback Øystein Jacobsen scoret to flotte goaler. Alexander Bachke gjør fra sin høyreside tre glmrende assists og spiller en ellers god kamp. Martin “the bulldog” setter også inn to mål etter å ha jobbet og slitt. Mål nummer fem kommer fra Martin Holmen. Godt å se at han markerer seg på scoringslisten igjen etter en liten tørke. Martin Holmen har avslutter også kampens flotteste angrep med et skudd i krysset, men dommeren vinker desverre offside. Fra vårt ståsted så denne offsiden ganske feildømt ut. Ready sin eneste sjanse i kampen kom da det sto 1-0, men Kristian Bjerke var med på notene. Ellers slipper vi ikke til Ready mer i denne kampen. I tillegg til det offensive er vi svært fornøyde med at Ready kun skaper èn sjanse i hele kampen.


             Aleksander Bachke kjempet godt når han kom inn som innbytter

Ut i andre omgang ble vi enige om å fortsette som i første. Dvs stor bevegelse, gode intiativ og kloke valg. Også i andre omgang blir det spill mot Readymålet, men uttelingen uteblir. Vi gjør totalt seks bytter, og det fører til at noe av rytmen i vårt spill blir borte. Når vi også leder 5-0 etter første omgang skjer det mange ganger at vi senker oss litt i spillets faser, og det resulterer i at Ready vinner noen flere dueller. Likevel klarer de ikke å skape noen farligheter i det hele tatt. Ready får også en spiller utvist etter å ha først fått gult kort for en tackling, for så å prate på seg sitt andre. Vi klarer ikke helt å bruke det til vår fordel med tanke på større press. Likevel skaper vi flere store sjanser. Krister Wemberg mener å ha scoret to mål uten at dommeren så det, og fra tilskuerplass ble det sagt at ihvertfall en av Kristers avslutinger skulle ha blitt dømt inne. Andre omgangs eneste mål er det Vegard Edelsten som setter inn. Han blir flott spilt igjennom, og alene med keeper gjør han ingen feil.Guttene gjennomfører i dag en så og si prikkfri kamp fra start til mål. Vårt spill sitter til de grader, og spesielt førsteomgangen var meget flott å se på. At vi også kun slipper Ready til med èn sjanse under hele kampen er vi meget godt fornøyd med. Å kåre en banens beste i dag er rett og slett umulig. Samtlige spillere fortjener i dag en BB-pris.

 

Mvh

Jonne og Lars


Neste kamp spilles torsdag 15/5 borte mot Vålerenga. Kampstart på Valle kunstgress er klokken 18.45.

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design