Poenget glapp på overtid mot VIF


Ut til andre omgang visste vi at vi kom til å bli satt under trykk fra VIF, og etter 10 minutter får de straffe. Denne setter de heldigvis for oss utenfor og stillingen er fortsatt 0-2. Redusering skulle det bli og vi blir straffet da vi ikke er helt nøyaktige i plassering. Vålerengas raske høyrekant får gjøre som han vil og reduseringen er et faktum.

2-2 kommer etter et flott langskudd oppe i høyre kryss. 2-2 kommer på eter ca. 18 minutter, og etter dette kommer vi mer med i kampen igjen. Desverre er vi litt for heite til å få til vårt eget spill. Vi blir slående for mye langt slik at vi bare får den rett tilbake igjen. Likevel skaper vi et par sinnsykt fete sjanser slik at hadde vi hatt litt mer tur med oss kunne vi fort ha tatt ledelsen igjen. Desverre for oss scorer VIF på et frispark ett minutt på overtid hvor Kristian Bjerke blir forstyrret av solen.


                  Martin Holmen scorte 0-2 målet borte mot Vålerenga

Et rettferdig resultat ville vært uavgjort i denne kampen, men VIF hadde i dag turen med seg og dro i land seieren.

Guttene spiller en flott førsteomgang og leder fortjent 2-0. Desverre klarer vi ikke å ro poengene i havn.

En spiller verdt å nevne etter dagens kamp er guttespiller Tuncay som ble kastet inn etter en skade på Jørgen Skifterud etter 15 min. Han spilte med stoisk ro, vant dueller og gjorde hele kampen igjennom kloke valg.

 

Mvh

Jonne og Lars.
___________________________________________________________________________________________

SERIEKAMP, 10. runde.


Junior Elite: VIF – MFK  3-2  (0-2)

Sted:
 Valle Hovin kunstgress 2
Dato: 15.05.2008
Kl: 19.00

Målscorere:
0-1, Anders Hegglund
0-2, Martin Holmen
1-2, ukjent
2-2, ukjent
3-2, ukjent

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Jørgen Skifterud, Jacob Mjelde, Mats Kaxrud, Ali Ahmed, Anders Hegglund, Mats Stolinski, Martin Reinholdtsen, Martin Holmen, Alexander Bachke, Minh Duy Bui

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design