Poengdeling på Hedemarken

SERIEKAMP, 5. runde.

Junior Elite: Kongsvinger IL  – Moss FK  1-1 (1-0)

Sted: Kongsvingerhallen
Dato: 18.04.2008
Kl: 19.00

Målscorere:
1-0, ukjent
1-1, Marius Henriksen (str)


En straffescoring av Marius Henriksen i det 93. minutt gjorde at vi kunne ta med oss ett poeng hjem til Moss.

Det var en jevnspilt kamp i Kongsvingerhallen hvor Moss “vant” ett poeng.

 

Moss FK stilte med følgende 11:

Kristian Bjerke, Mats Kaxrud, Bjørn Erik Dørre, Jacob Mjelde, Øystein Jacobsen, Anders Hegglund (K), Mats Stolinski, Marius Henriksen, Martin Holmen, Vegard Edelsten, Minh Dui Buy.

 

Benyttede reserver:

Alexander Bache, Mats Karlsen, Martin Reinholdtsen, Ali Ahmed.

 

Moss åpnet kampen best og var det førende laget de første 15 minuttene av denne kampen. Laget spilte seg frem til flere sjanser og Martin Holmen fikk den største da han dro seg fri på kanten. Desverre for MFK snek ballen seg utenfor mål. Kongsvinger kjempet seg inn i kampen og tok etter hvert over banespillet. De var spesielt farlig på sin venstre side hvor de slo opp bakfra på sin kant. Vi ga de også mange dødballer, men uten at det ble veldig farlig.

1-0 kom etter et innlegg fra kant hvor en Kongsvingerspiller sniker seg fri på bakre stolpe og header ballent tilbake i lengste hjørne.

 

I pausen gjør vi noen taktiske endringer som gjør at vi kommer mer med i kampen igjen. Omgangen sett under ett er jevn, men med et lite overtak til MFK. Vi skaper sjanser, men de helt store sjansene uteblir. Kongsvinger på sin side skaper også enkelte sjanser, men Kristian Bjerke har full kontroll på det som kommer. Temperaturen blir etterhvert høy ute på banen. Dommeren kaster opp gule kort til mossespillerene, mens han lot kortene ligge i lommen da kongsvingerspillerene gjorde samme foreseelse. Denne inkonsekvente linjenn fra dommeren gjorde spillerene noe frusterte, men likevel sto de på og jobbet hele veien. På slutten av kampen kommer våre store sjanser, og Marius Henriksens skudd like utenfor var en av de. Tre minutter på overtid får vi frispark ute på siden av 16-meteren. Det tar et par minutter før frisparket kunne slås pga at dommeren måtte inn å be folk roe seg ned. Ali Ahmed slår inn og det kriges tøft inne i feltet. Dagens dommer blåser da straffe til MFK uten av vi helt så hva det ble dømt for. Etter å ha snakket med spillerene må det ha blitt blåst for holding. Marius Henriksen er lugn fra krittmerket, og setter ballen i nettet bak KIL-keeperen. Etter at Kongsvinger tar avspark blåser dommeren av kampen. Det føles derfor at MFK “vant” ett poeng i kongsvingerhallen fredag kveld.

 

Uavgjort er et greit resultat sett utifra kampbildet. Kongsvinger er et godt lag som mange vil slite med. Vi var forberedt på en tøff kamp, og det fikk vi. At utligningen kommer så sent gjør at det føles som vi “vant” ett poeng.

Fint å se at guttene står på til siste spark på ballen. Det viser at det bor en god moral i juniorkællane.

 

Neste uke står det tre matcher for tur. Mandag er det rekruttmatch, torsdag kommer Ham-Kam på besøk og lørdag spilles 1. runde i årets junior-NM mot Grorud på Melløs.

 

Mvh

Jonne og Lars

 

Torsdag 24/4 Moss FK v Ham-Kam

Sted: Melløs Kunstgress

Tid: 19.30

 

Lørdag 26/4 Moss FK v Grorud (1. runde junior-NM)

Sted: Melløs Kunstgress

Tid: 13.00

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design