Påmelding til neste hjemmekamp

Lørdag 15.august møter vi Florø på hjemmebane. Søndag fikk vi med oss et viktig poeng fra kampen mot Brattvåg, og vi håper den trenden forsetter kommende helg.

I den forbindelse legger vi nå ut påmeldingsskjemaer som skal benyttes hvis man ønsker å se kampen. Dette betyr IKKE at man har fått tildelt inngang på Melløs, dette er kun for å være med i trekningen om å få komme på kamp. Unntaket er æresmedlemmer, samt sponsorer som har fått beskjed om at de kan bruke inntil 50% av sine sesongkort.

* Påmelding for sesongkortinnehavere og æresmedlemmer/merkemenn: KLIKK HER FOR PÅMELDING

* Påmelding for sponsorer: KLIKK HER FOR PÅMELDING

* Påmelding for øvrige som ønsker å være med i trekning om billetter: KLIKK HER FOR PÅMELDING

Vi foretar en trekning av påmeldte navn på formiddagen torsdag 13.august. Får man tildelt plass vil man da motta en SMS fra oss. Er du blant de heldige – men ikke har sesongkort – må du kjøpe billett til kampen i Vipps og fremvise denne ved inngang på Melløs.

Ta gjerne kontakt med oss hvis noe er uklart.

Vi gleder oss til kamp på Melløs!