Over 300 MFK Care-armbånd har blitt solgt

Over 300 MFK Care-armbånd har blitt solgt

De nye MFK Care-armbåndene går unna i full fart og vi har nettopp passert 300 salg. Det betyr en inntekt på cirka 24.000 kroner så langt for MFK Care.

Det er utrolig hva man får til sammen. Takket være en rekke mossinger og lokale bedrifter, har salget vært utrolig i løpet av tre uker. Ethvert bidrag har stor betydning for MFK Care og disse inntektene bidrar i stor grad til at vi kan opprettholde og videreutvikle tiltaket som handler om å ta samfunnsansvar.

Gatelaget, som er tilbudet for nåværende og tidligere rusavhengige, har bidratt i stor grad så langt. Flere av spillerne har vært ute og solgt armbånd og synes opplevelsen har vært flott.

Svært takknemlig

– Vi kan ikke noe annet og takke alle som har kjøpt så langt. Det er mange gode mossehjerter der ute og vi på gatelaget setter enormt pris på all den støtten som byen gir oss, sier André Brekstad, som har vært med på laget siden oppstarten.

Hovedtrener for gatelaget, Kim Andersen, er også svært takknemlig for måten folk har stilt opp på.

– Det er fantastisk hvordan så mange mennesker har bidratt og at det er så mange som ønsker å være med, jubler Andersen.

Langt på vei

Allerede nå er inntekten fantastisk for MFK Care. Over 300 armbånd er solgt og målet er 1000. Lykkes vi med det, vil det bety en inntjening på over 90.000 til MFK Care. Hvis du ønsker å kjøpe armbånd, er det mulig å gjøre på kampdag på Melløs stadion førstkommende søndag klokken 14:00. Eller så kan markedsansvarlig Joakim Bekkåsen kontaktes på joakim@arkiv.mossfk.no.

Hvis du lurer på mer om gatelaget kan du ta kontakt med André Kraft Tveter på telefonnummer: 469 37 230.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design