Ørn Horten smågutt 92 – Moss smågutt 92 7-11

Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Ørn Horten/smågutt 92 – Moss/smågutt 92 7-11 (4-2)

Sted: Horten
Dato: 26.03.2006
Vi ba trener Martin Mikalsen fortelle om kampen:

Denne kampen kom i stand etter at vi møttes i innendørs turneringen i vinter. De ville gjerne vise seg frem på full bane. Vi tok med oss gutta på fergen over for å spille på kunstgresset deres.

Når vi først var over der så valgte vi å spille 2×40 min. for å få mest mulig trening. Kampen startet veldig bra for Moss som dominerte de første 15 minuttene og ledet da 2-0. Så sluttet de helt å spille fotball og opptre som ett lag og lot Ørn/Horten score hele 4 ganger før dommeren blåste til pause! De var heldige som ikke fikk flere scoringer mot seg.

Etter en liten tordentale i pausen (og trussel om at de måtte svømme hjem…) så viste gutta seg frem slik de selv også vet at de kan. Fra å ligge under med 2 mål ved pause så gikk de frem til 10-4 etter 20 min. Ørn/Horten hang rett og slett ikke med. Ballen gikk utrolig fort og bevegelsene fremover var veldig bra. Kampen endte til slutt med 11-7 seier til Moss. Vi fikk mange svar, både trenere og gutta selv, på hva som må jobbes med fremover og på hva som fungerer, forteller trener Martin Mikalsen til mossfk.no

Vi ser frem mot retur møte på Melløs torsdag 6. april kl.19.30.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design