Orest har signert

Den amerikanske offensive midtbanespilleren Orest Grechka har signert for MFK. Han godtok dermed det kontraktsforslaget han ble fremlagt av klubbledelsen og vil være på plass i Moss 1. desember. – Han har godtatt den personlige kontrakten og vil komme til Moss i desember, dersom ingenting overrasskende dukker opp. Nå jobber vi med å skaffe Orest oppholds- og arbeidstillatelse via ambassaden i USA, forteller MFK-leder Per A. Bakke. Grechka signerte en to årskontrakt, men MFK har en forpliktende reforhandlingsavtale etter ett år. – Vi ønsker å se på han i aksjon, forklarer Bakke.
Som tidligere antydet ble ikke amerikaneren en dyr mann for MFK. 10.000 DM (ca. 45.000 kroner) er det klubben må betale tyske Hannover-96 for å løse Grechka ut av kontrakten han har ett år igjen av. – Det vil si at han er gratis i utgangspunktet. Ut i fra dagens priser på spillere er dette mer å anse som en symbolsk sum, mener Bakke.