– Ordentlig gode igjen

– Ordentlig gode igjen

Søndag kl. 15:00 starter kampen på Nadderud KG. Her er Ole Martins tanker.

Hjemmekampen mot Nybergsund endte ikke med resultatet vi ønsket. Samtidig var det mye positivt å ta med seg prestasjonsmessig. Vi skaper masse sjanser, vi er gode i presspillet, vi kommer tilbake to ganger etter å ha havnet under – og vi får med oss ett poeng i en kamp vi tidligere i år har tapt. Vi blir definitivt bedre og bedre. (foto: Lars Smith)

Nå skal vi til Nadderud og møte et ballsikkert og energisk Stabæk-lag som desperat trenger poeng. Og Stabæk skal få møte et lag som spiller med en skyhøy intensitet, et lag som spiller ball hurtig og et lag som virkelig vil ha sin første seier på en stund.

Nå skal vi opp på nivå igjen etter en godkjent prestasjon mot Nybergsund. Nå skal vi være ordentlig gode igjen. Alt tilsier at vi skal kunne være gode – treningsuken har vært bra, vi har en tilnærmet skadefri tropp, ingen karantener og konkurranse om plassene på laget.

Vi har elleve spillere som er klare til å starte, og vi har syv spillere på benken som lengter etter å spille og bidra. Alle er like viktige, og sammen skal vi skape en ny god prestasjon. Det eneste som gjenstår nå er det siste mentale forberedelsene – og selve gjennomføringen. Nå skal vi være klare.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen,

Ole Martin

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design