… og Mikkel starter søndag

Tekst: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Hvordan har nivået og trøkket vært på treningene denne uken med tanke på situasjonen som dere er inne i for øyeblikket?
– Dette høres kanskje litt dumt ut, men vi må bare fortsette å fokusere på det som vi skal gjøre til en hver tid. Vi vet alle at det garantert vil bli en tøff match i morgen, men vi gleder oss alle til å vise oss frem fra en bedre side i morgen enn det som har vært tilfelle i de siste kampene.

Er samtlige spillere innstilt på å gi alt og blø for drakta og klubben i morgen mot Hønefoss, etter en hektisk og turbulent uke med mye negativt omtale i pressen?
– Helt klart! Det går dessverre litt trått for oss i blant. Alt går ikke på skinner hele tiden selv om vi skulle ønske det. Vi går alltid på banen med 100 prosent innstilling uansett hvilken motstander vi møter, og det akter vi også å gjøre i morgen, garantert. Jeg er overbevist om at vi alle kommer til å yte god innsats og samtidig vise at vi som spillere er veldig glad i Moss Fotballklubb, sånn dere er rundt banen. Gutta er også fullt klar over at dette er en viktig kamp, og at Hønefoss skal slite veldig hardt for å klare å ta med seg poeng fra Melløs stadion i morgen.

– Hva er din oppfordring som kaptein til deres viktigste støttespillere utenfor banen, altså supportere og de andre tilskuerne som har tenkt seg på Melløs stadion i morgen?
– Det er at de må ta med seg godt humør og entusiasme og hjelpe oss til å ta tre poeng som den “12. spiller”. Vi liker veldig godt å høre heiarop fra tribunen og positive kommentarer og bemerkninger som gir oss et ekstra gir, noe som også bør være en selvfølge. Negative kommentarer bør man holde for seg selv og ikke la dem hagle ned over oss spillere som utøver en jobb ute på fotballbanen. Det hjelper ihvertfall ikke i jakten på tre poeng, ber kaptein Christian Michelsen mossfk.no

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design