Offensiv forsterkning til MFK

26 åringen fra Polen har vært med Moss FK et par ukers tid nå, og har i denne perioden overbevist klubben om at han er en spiller som forsterker laget. Foruten stor fart og meget god forflytningskapasitet, har han også vist svært gode ferdigheter med ball. I tillegg er han en profesjonell type med meget sterk arbeidsmoral og god fysikk på tross av sine beskjedne 177 cm på strømpelesten.
Lukasz har i hele sin karriere spilt i Polen, og kan vise til over 50 kamper i polsk 1. divisjon. På CV´en har han også tre sesonger i Polens mest kjente klubb, Legia Warszawa, der han spilte på Legias U23 lag i 2008-2010.

I perioden frem til idag har han vært innom 4 forskjellige klubber på nest høyeste nivå i Polen (1 Liga). Nå er han altså klar for MFK, der han først og fremst skal konkurrere om en kantposisjon, forteller MFK-trener Ørjan Christiansen til mossfk.no i ettermiddag.

Vi ønsker Lukasz hjertelig velkommen til Moss Fotballklubb!