Oddevold en god målestokk for MFK

Av Knut Hovland

Sist helg tapte MFK 1-0 for divisjonskollega KFUM i Oslo. Mossingene burde ha punktert kampen i første omgang, men fikk dessverre ikke uttelling på sjansene. Dermed ble det en litt heldig seier til Oslo-laget som scoret kampens eneste mål seks minutter før full tid.

På lørdag møter de gule og svarte et godt svensk lag – et lag som vant 2-0 over Grebbestad i en treningskamp sist lørdag.

Oddevold har – som MFK – tidligere vært i toppdivisjonen, men er nå på tredje nivå. Mot Grebbestad (3. divisjon) hadde Oddevold en god 1. omgang og scoret da også begge målene. Den spilleren som blir nevnt spesielt i lokalavisen Bohusläningen, er midtbanespilleren Jesper Westermark. Han scoret også det andre målet i kampen like før pause. I de siste 45 minuttene var det gjestene fra Grebbestad som tok over mer og mer, men de klarte ikke å utnytte de sjansene de spilte seg fram til. Utenom Jesper Westermark er det den rutinerte midtstopperen Sören Ferm som blir trukket fram på Oddevold.

Våre svenske gjester har som MFK klare ambisjoner om å ta et steg opp i divisjonssystemet, men inntil videre er det fortsatt Ljungskile (tre mil sør for Uddevalla) som har det beste fotballaget i Bohuslän.

Kan bli en både god og spennende match på Melløs lørdag!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design