Nytt lokalderby mellom MFK og FFK i Toyota Cup

Nytt lokalderby mellom MFK og FFK i Toyota Cup

Fredag formiddag ble trekningen til Toyota Cup gjennomført. Der ble det klart at Moss Fotballklubbs juniorlag skal møte Fredrikstad på bortebane.

Ettersom de lokale juniorene rykket opp til interkretsserien torsdag kveld, ble trekningen til Toyota Cup gjennomført allerede fredag formiddag. Denne turneringen er kun for fylkets fire beste juniorlag og de som får muligheten til å delta er også Sarpsborg 08, Kråkerøy og Fredrikstad FK.

Mossegutta trakk FFK, noe som byr på nok et herlig lokaloppgjør.

– Det er dritmoro, jubler assistenttrener Thomas Evjenn, som sammen med assistent-kollega Tommy Skovly var på plass under trekningen på Sarpsborg stadion.

– Det å møte et lag fra interkrets A. Det blir en god test for oss, men vi går ikke inn i denne cupen med lua i hånda. Her kommer nok samtlige lag til å stille så sterkt som overhodet mulig, fortsetter Evjenn.

Les mer om saken i Moss Avis. (Krever abonnement)

MFK møter altså FFK på bortebane i den første semifinalen, mens Sarpsborg 08 møter Kråkerøy. Vinnerne fra de to kampene møtes i finalen som går av stabelen enten på Sarpsborg stadion eller Fredrikstad stadion.

MFK håper at semifinalen mot FFK spilles 4. eller 5. november.

Foto: Martin Myklebust/Moss Avis 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design