Ny markedsansvarlig i Moss Fotballklubb

Ny markedsansvarlig i Moss Fotballklubb

Heidi Stensvoll er ny markedsansvarlig i Moss Fotballklubb. Hun hadde sin første arbeidsdag i går, og har allerede gjort seg litt bedre kjent på Melløs.

Styremedlem Tommy Skovly har hatt ansvaret for rekrutteringsprosessen, og han er veldig fornøyd med at Heidi takket ja til jobben.

– Vi hadde en rekke svært kvalifiserte kandidater som var inne til intervjuer, og Heidi var den som vi anså som den som var den aller beste av disse, sier Skovly til mossfk.no

Heidi hadde muligheten til å begynne i jobben umiddelbart, og hun sier dette om seg selv:

– Jeg har jobbet de siste 10 årene i mediebransjen og elsker alt som er digitalt. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med MFK og alle som er involvert i klubben. Den nærmeste tiden vil jeg fokusere på å bli kjent med sponsorene vi har, samt komme i dialog med nye. I tillegg vil strategi for våre digitale kanaler, da spesielt sosiale medier, være viktig for meg. Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt eventyr i MFK!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design