Ny juniortrener på plass

Per Gunnar har jobbet i østfoldfotballen i mange år. Han har vært trener med fokus på utvikling av spillere i flere klubber og på alle nivåer. Siste klubblag han trente var Østsiden sitt juniorlag i interkretsserien i 2013 sesongen.

Han har denne sesongen vært trenerkoordinator i Gressvik I.F. og vært med på å starte Moss To-Takt Academy i Fredrikstad. Og har vært engasjert av Østfold Fotballkrets som kretslagstrener og holdt trenerkurs. Han har også vært trener for bylaget i Fredrikstad.

Per Gunnar har de kvalitetene vi ser etter og tror han vil passe inn i Moss FK og bidra til at vi får et godt tilbud til juniorspillerne våre, sier styreleder Thomas Thorkildsen til mossfk.no

Moss FK og Per Gunnar har sammen en målsetning om å utvikle juniorspillerne til å kunne ta steget inn i A-lagsstallen. Per Gunnar starter i jobben allerede neste uke med åpne treninger for juniorlaget.