Ny hovedtrener i Moss FK

Det endte med førsteplass for Follo i Oddsenligaen denne sesongen og opprykk til Adeccoligaen.  I 2007/08 var Michael assistenttrener for Danmarks U21 landslag samtidig med at han var tilknyttet Brøndby IF sitt U21 lag.

I 2006 jobbet Frank som toppspillerutvikler i Moss FK og kjenner dermed klubben han nå skal ta over inngående.  Michael ønsker å spille underholdende angrepsfotball når han nå setter i gang arbeidet på Melløs.  Hans motto som trener er ”så lenge vi har ballen kan ikke motstanderen score”.

”Vi er meget fornøyde med å få med Michael på laget” sier Thomas Thorkildsen (styreleder) i en kommentar.  ”Michael har i år vist hva som bor i han som trener i en meget utfordrende situasjon i Follo FK” sier Thorkildsen videre.

Å ansette Michael Frank i Moss FK er et ledd videre i prosessen med å bygge opp et nytt og sunt Moss FK.  Denne prosessen skal fortsette og vi ser frem til et godt samarbeid mellom klubben og den nye treneren.

Vi ønsker Michael hjertelig velkommen tilbake på Melløs.

For ytterligere informasjon:

Thomas Thorkildsen (leder Moss FK)

Fredrik Scheinert (Styremedlem og pressekontakt)(924 67957)