Ny hovedtrener hos MFK

“Vi beklager sterkt at vi er nødt til å gå til dette skritt, men med den sportslige situasjonen laget er i mener vi at vi er nødt til å gjøre grep for å overleve denne sesongen”, sier styreleder i Moss FK Thomas Thorkildsen i en kommentar.  “Michael har gjort mange gode ting for klubben og er en person som vi vil savne”, fortsetter Thorkildsen.

Videre har Moss FK og Arne Erlandsen i dag blitt enige om at Erlandsen går inn og overtar ansvaret som hovedtrener for den tradisjonsrike fotballklubben ut sesongen. Erlandsen har gjennom sin karriere trent Lillestrøm SK, IFK Gøteborg, HamKam og sist Ullensaker Kisa.

“Vi mener Arne Erlandsen er rett person for å få klubben ut av den sportslige situasjonen den er i”, sier Thorkildsen. Erlandsen overtar umiddelbart, og vil lede den første treningen i dag tirsdag den 9. juli.

Muligheten for å gjøre endringen har kommet ved at venner av Moss FK dekker kostnaden som er utenfor årets budsjett.

For ytterligere informasjon:
Styreleder Moss FK, Thomas Thorkildsen 901 41 316.