Ny draktsponsor er klar

I ettermiddag tok Arne Wangberg (salgssjef i Moss FK AS,) og keeper Arnold Origi den korte turen bort til Storm Elektro i Varnaveien. Hensikten med dette besøket var for å signere kontrakten som gjør Storm Elektro til en av logoene som skal pryde mossespillerne under kampene i 2011.

Daglig leder Morten Johansen ved Storm Elektro er ikke tvil hva Moss Fotballklubb betyr for bedriften han er leder for i vår region.

– Jeg synes det er veldig positivt å kunne bidra til at vi skal kunne ha en klubb med i norsk  toppfotball. For oss er det også viktig at vi synes og profileres så mye som mulig, noe vi vil gjøre på kamputstyret for samtlige spillere i Moss FK neste sesong.

– Og Moss Fotballklubb er ikke kun a-laget slik mange faktisk tror. Klubben har 20 lag i forskjellige aldersgrupper. Yngres avdeling er selve bærebjelken i klubben gjennom sitt arbeid med talentutvikling. Da er det viktig at vi som en lokal bedrift kan bidra med midler for at dette kan opprettholdes også i fremtiden, sier Johansen.

Artikkelen fortsetter under bildet…


        Arnold Origi, Morten Johansen ved Storm Elektro og Arne Wangberg. (Foto: Alvin Holm)


Salgssjef Arne Wangberg legger til følgende kommentarer:

– Det er veldig viktig for MFK at våre sponsorer vil være med uansett tabellplassering i skrivende stund. Både i medgang og i motgang er vi jo avhengige av gode støttespillere.  Og ting snur seg som kjent fort i fotball, legger Wangberg til med et smil.

Vår kenyanske landslagskeeper Arnold Origi synes dette var gode nyheter for klubben.

– Jeg er veldig glad for å være til stede når vi inngår en avtale med en ny hovedsponsor. Det er jo kjempeviktig for rekrutteringen og utviklingen av talentene i yngres avdeling. Avtalen bidrar til at hele klubben får glede av den støtten som vi nå vil motta, sa Origi til slutt.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design