Nok en solid kamp

Av: Dag Grønstad


Nok en kamp stod for tur for Moss FK 96 og vi skulle denne gang møte Begby borte  på deres kunstgress bane. En tøff kamp ventet gutta.


Begby er et godt lag bestående av tekniske og sterke spillere så dette kom til å bli en ny tøff batalje. Som vanlig fokuserer vi på å prøve og utvikle spillet vårt og dette kom vi godt igang med og vi fikk bl.a mange fine innlegg fra kant som vi dessverre ikke klarte å få i mål.


Tross i at vi fortsetter  og kontrollere kampen klarer Begby og sette 1 – 0 på et fint angrep. Nå var det viktig for gutta og ikke miste hodet, og de klarte å komme tilbake og vi utligner til 1-1. Dette står seg til pause.


I andre omgang begynner vi litt rufsete og mister litt kontroll bl.a på midten, men så tar gutta seg sammen og løfter seg betraktelig, vi begynner å fokusere på spillet vårt igjen og dermed kommer den ene sjansen etter den andre og denne gangen er vi gode på og omsette de i mål. Vi avslutter denne omgangen med å score 4 mål slik at sluttresultatet blir 5-1 til oss. Nok en meget solid kamp av absolutt alle som er med.


Kampfakta
Begby – Moss FK 1 – 5
Sted : Begby kunstgress
Startelver : Simen Madsen, Alex Leirstein, Preben Enerhaugen, Patrick Johnsen, Gard Stølen, Sondre Roos, Ole Pedersen, Jørgen A. Nilsen, Vito Miracco, Fritjof Hagbartsen, Ulrik Steen
Innbyttere : Jonas Zachariassen, Kristian Henriksen, Andreas Baardli, Pål Bergsvenstuen, Ulrik Thømt
Målscorere : Jonas Zachariassen  2 mål
                     Vito Miracco  1 mål
                     Sondre Roos  1 mål
                     Jørgen A. Nilsen  1 mål

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design