NÅDELØST I TOPPEN

Tekst Trond Andersen | Bilder Alvin Holm

Vårens forunderlige oppgjør på Trysil med en halv uke mellom 1. og 2. omgang endte til slutt med 2-1 seier til kællane etter avgjørende scoring av kaptein Thomas i det 90. minutt.
Siden har det gått litt opp og ned med laget på 10. plass, med en seier, tre uavgjort og et tap siste fem seriekamper.
Laget fra Nybergsund er i teorien nedrykkstruet, men virker i praksis være på noenlunde trygg grunn. Laget huskes best for sjokkåpningen 2-0 mot Raufoss på hjemmebane og 3-2 ledelse inntil få minutter for slutt, Like mye som laget med 2-4 sist helg er ett av få lag som har tapt mot LSK2 i år.

MFK-kaptein Thomas Klaussen og kællane er klare for en ny spennende kamp. (Foto: Alvin Holm)

Moss kan på sin side konstantere at med lørdagens tap for Raufoss er nok Kvik Halden hektet av opprykksjaget for denne sesongen. Å ta igjen åtte poeng på gjenstående åtte serierunder er lite sannsynlig.

Selv fem poengs differanse opp til Raufoss kan bli drøyt. Derfor må MFK gjøre jobben mot NIL Trysil.
Med NIL Trysils seks tap på åtte seriekamper på bortebane er MFK klare favoritter.
Årets andel av skudd i stang og tverrligger ble for MFK gjort unna i forrige hjemmekamp mot Notodden. Derfor ser vi for oss at effektiviteten foran mål blir som normalt igjen søndag, og at et vanlig kampforløp med et skjerpet og fokusert mosselag til slutt vil sørge for tre poeng til hjemmelaget.
Alt kan skje i løpet av to ganger 45 minutter. Men oppskriften er enkel: Kom på Melløs søndag! Bidra til at det forhåpentligvis kommer tusen tilskuere på Melløs og kællane vil oppleve publikums forventninger – og levere.
Det er nådeløst i toppen, men MFK har ambisjon om å være med på å skape spenning hele veien inn. Første stopp er hjemme mot NIL Trysil.
Vi sees på Melløs!