Bare målene som manglet for MFK-juniorene

Bare målene som manglet for MFK-juniorene

(Junior: Strømmen-Moss FK 2-0) Moss Fotballklubbs juniorlag presterte meget godt i treningskampen mot interkretslaget Strømmen, men det ville seg rett og slett ikke foran mål for de lokale unggutta.

MFK-juniorene var kreative i spillet og skapte hele fem målsjanser i løpet av 1. omgang, i motsetning til Strømmens to. Men sistnevnte gikk likevel i garderoben med en knepen 1-0-ledelse.

Utover i 2. omgangen ble det en del rulleringer i mosselaget. På grunn av en del skader og sykdom, var det flere som prøvde seg i uvante posisjoner. Totalt 19 spillere var i aksjon i løpet av de 90 minuttene mot Strømmen og kampen endte til slutt med tap (2-0) for Moss. Men MFK-talentene hadde ingen grunn til å henge med hodet etter matchen.

– Vi gjennomførte en god kamp og skapte mange sjanser, skriver trenerteamet i en melding til mossfk.no.

– Vi så tydelige resultater av det vi har hatt fokus på de siste ukene. Vi var tøffe i presset og flere av Strømmen-spillerne fikk faktisk kramper underveis. Ekstra hyggelig var det at Thomas Henriksen (bildet) var tilbake i drakta etter å ha vært skadet igjennom hele 2018-sesongen, fortsetter teamet.

Neste kamp er førstkommende søndag. Da har juniorene invitert Oppsal til Melløs.

– Da får vi virkelig utfordret oss mot et av de beste lagene fra Oslo, avrunder juniorlagets trenere.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design