Moss videre i vårcupen

Vår gode -98 årgang spilte Vår-cup søndag 27/3 kl 14.00 på Melløs. Vi skulle møte Hobøl -98 som var forsterket med -97 spillere. Vi ble enige i garderoben om å presse de høyt på deres banehalvdel og være aggresive når vi mistet ballen. Vi fikk til ingen av delene. Hobøl kjørte over oss i deler av første omgang. Vant flest andre baller. Kriget i duellene. De fikk betalt å
ledet 1-0 på oss. Vi var tunge i beina, klagde på hverandre osv osv.

Tilslutt puttet Markus Kamark på langskudd i krysset. Målgivende pasning fra Tobias Heintz. 1-1 til pause. I pausen får vi gjort noen justeringer i laget. Fikk på plass smilet. Gikk i krigen, vant duellene, vant andre ballene, ble presise i pasning. Haakon Haslerud scorte på frispark fra 25 m 2-1.

3-1 målet scorte Eugen Nesheim, målgivende pasning har Tobias Heintz. 4-1 puttet Tobias Heintz, målgivende av Håkon Stark.

Takk til to -99 spillere som var med oss idag. Even Berger keeper og Christopher Bertheussen.

Laget:
Even Berger