Moss jr – Vålerenga jr 0-3

Foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Junior interkrets, 9. serierunde

Moss jr – Vålerenga jr 0-3 (0-3)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 31.05.2006

Onsdag kom VIF på besøk til Melløs. “Kampkabalen” ble noe forstyrret med sykdom, eksamensforbredelse, skader, og karantener i forkant av kampen der spillere som Markus, Gjestrum, Morten, Reier, Erik, Sondre og Joakim S.P var indisponible. Men nok en fin utfording for andre spillere i stallen. Og da VIF heller ikke hadde med sine aller beste spillere kunne dette blitt en jevn og fin kamp.

Men Irriterende og skuffende maktet vi ikke det – og en meget svak 1.omgang der vi var på småguttestadiet i vårt defensive spill ødela hele kampen for oss – 0-3 til pause. Riktignok var VIF gode og kjørte høyt tempo med stor bevegelse og godt kombinasjonspill. I tillegg besitter de høyere individuelle ferdigheter i mange faser. Vi bruker også denne første omgangen til å bevisstgjøre oss sterkere på hva svak innsats, duellvilje, og problemer i fotarbeid og forflytning en-mot-en defensivt medfører.

Spillerne skal ha honnør for en godkjent 2.omgang der vi bretta opp armene og var tettere og tøffere i press samt flinkere til å være mer
komprimert som lag. Mange dueller og frispark uten store målsjanser noen veier i andre omgang der VIF spilte sikkert og klokt for å unngå at vi skulle komme inn i kampen endte i 0-3. Allerede imorgen er det ny 3.div kamp og til søndag er det en ny utfordring da vi møter Kongsvinger borte – og da skal de møte et hevngjerrig og aggressivt Mosselag.

mvh,
trener Joakim Mensen.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design