Moss Fotballklubb har fått fornyet lisens

Klubbene i de to øverste divisjonene må fortsatt jobbe knallhardt med å få orden på egen økonomi, men har i realiteten blitt gitt mulighet til å utsette fristen om nødvendig.


Dersom Moss Fotballklubb ikke har positiv egenkapital innen den 31. august, så blir fristen utsatt til den 31. desember. Moss Fotballklubb må da overfor NFF presentere en handlingsplan på hvordan man skal bli kvitt sin negative egenkapital innen årsskiftet. Skulle man da ikke klare å få positiv egenkapital innen årets slutt, så vil fotballklubben bli ilagt poengtrekk.


Leder i Moss Fotballklubb, Jan Solvang, er lettet for å få litt bedre tid.
– Vi synes det er veldig bra at forbundet spiller på lag med klubbene, forteller han til NRK Østfold. Det er tydelig at det ikke bare er Moss som sliter med økonomien. Derfor synes vi dette er et fantastisk bra tiltak hvor forbundet sier de sammen vil være med på å løse den situasjonen, avslutter Jan Solvang.


Dette betyr ikke at Moss Fotballklubb spiller i Adeccoligaen neste år uansett. Tidligere denne uken fikk nemlig Moss Fotballklubb avslag fra NFF på søknaden om dispensasjon om å få spille på Melløs Stadion i 2010. Det betyr at denne saken må løses før spill i Adeccoligaen neste år er en realitet.


Les mer på NRK Østfold
(hyperlink: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/sport_nrk_ostfold/1.6750630)


 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design