Moss FK – Vålerenga IF 1-3

Av Hege Nilsen (mossfk.no)
Foto: Brynjel Johnsen
(brynjel.johnsen@arkiv.mossfk.no)

Moss FK- Vålerenga IF 1-3 (0-1)

Mål
0-1 41. min Jørgen Horn
1-1 55. min Christian Michelsen
1-2 60. min Glenn Roberts
1-3 83. min Dan Fellus

Moss FK spilte en god kamp, men måtte se seg
slått av serielederen fra eliteserien. Lagene spilte jevnt, men det var gjestene som fant veien til nettmaskene flest ganger i dette oppgjøret.

Første omgang begynner bra for Moss, og har noen skudd på mål. Vel midtveis i
omgangen, er Lars Herbert Nordgård alene med keeper, men bommer på første
finte. Neste spark har han ikke kontroll på. 41 minutter ut i 1. omgang setter Vålerengas Jørgen Horn inn kampens første mål.

Etter pause viser Moss hva de er gode for, og kommer med et tidlig spillemål av kaptein Christian Michelsen. Stillingen er dermed 1-1 etter ti minutter ut i annen omgang. Laget får fornyet selvtillitt, og spiller en god 2. omgang. Etter 58 minutter har Moss et skudd på mål som keeper redder innenfor stengene, uten at dommeren gir Moss godkjent scoring.

Glenn Roberts setter så inn 1-2 målet etter 60 minutter. “Kællane” har ikke bra nok fokus ved denne scoringen.

I kampens 83. minutt setter Vålerenga nok en gang ballen i nettet. Denne gang er det innbytter Dan Fellus som viser seg fram.

Moss spilte en god kamp forsvarsmessig og hindret VIF i å komme til de helt store sjansene. John “Mo” Muiruri kjempet på midbanen med god hjelp av Lars Herbert Nordgård, Christian Michelsen og Tommy Edvardsen, som alle gjorde en
god kamp.
Moss kjempet til siste slutt, og kan si seg godt fornøyd med kampen mot serieleder Vålerenga. MFK vant hodedueller og driblet godt, var kjapt tilbake i forsvar, og viste en langt bedre side spillemessig enn det vi så
mot FFK i forrige kamp. Laget var også mer samlet.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design