Moss FK TV: – Stolte og glade

Positiv utvikling
– Moss Fotballklubb er inne i en positiv utvikling. Det gjelder både på sport og når det gjelder åpenhet, stå på-vilje og engasjement, sier Freddy Karlsen som er salgssjef for Volkswagen på Nordlie Auto AS.

– Dette er noe Nordlie Auto ønsker å være med på og vi er stolte over nå å ha inngått en samarbeidsavtale med MFK, sier han videre.

Martin Thømt Jensen som jobber i markedsavdelingen til Moss FK mener denne avtalen viser at klubben har jobbet godt i 2017.

– Vi er utrolig stolte over at Nordlie Auto nå har gjort en samarbeidsavtale med Moss FK, sier Martin Thømt Jensen. Det at en så seriøs og stor aktør som dem ønsker å bidra inn i 2018 viser at vi har gjort mye riktig i 2017. Dette er vi veldig, veldig stolte av, smiler Thømt Jensen.

Gode privatavtaler på bil
En del av avtalen går ut på at alle som er tilknyttet Moss FK kan stikke innom Nordlie Auto AS for en hyggelig handel og god pris, slik som Kjetil Berge, Martin Thømt Jensen og Ole Martin Nesselquist nå har gjort.

– Det er jo bil Nordlie driver med og vi har vært så heldige at vi nå skal kjøre tre MFK-biler, hybridbiler, som vi har fått gode privatavtaler på. Det er genialt for oss ettersom vi nå får mulighet til å kjøre på strøm når vi småpendler og skal ut i markedet rundt omkring. Det er jo fantastisk fine biler så det er en god start på samarbeidet.

Ta en titt på bilene og få med deg hele saken i videoen under.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design