Moss FK med storseier!

Sted: Tyrkia
Dato: 23.02.2012

_________________________________

Trener Dag Grønstad lot samtlige som ikke startet den imponerende kampen mot tyrkiske Everensky starte kampen mot Gjerdrum. Spillere som ligger i en utfordrerposisjon til å ta en plass på laget. Gjerdrum viste seg å ikke være noen målestokk for målkåte mossinger. Sondre Roos & co. ga seg ikke før det sto 14-1 i sluttresultat.

Laget , som for anledning stilte i A-lagets hvite reservedrakter, hadde full kontroll mot en motstander som ikke holdt samme klasse som MFK. Bare en unødvendig straffe i mot gjorde at Gjerdrum kunne putte ballen bak Henrik Wenzell en gang.

Positivt var at svært mange spillere tegnet seg på scoringslisten. Noen kritiske røster har undret svært over hvem som skal score lagets mål i sesongen. Oskar Leknes (eks-Kambo) sørget like godt for å lage eget hat-trick i første omgang. Her har MFK fått en stor, hurtig og meget spennende spillertype.

Etter hvert begynte Gjerdrums spillere å henge med hodet, og var mer opptatt av å sette inn ureglementerte taklinger for å stoppe mossingenes herjinger. Særlig driblefanten Ulrik Steen fikk ungjelde. Men mossingene skal ha honnør for å ha holdt hodet kaldt etter de mange nedsparkningene.

Nå vender troppen nesen hjem fredag.

– Oppholdet har vært veldig bra med flotte baner og en lukseriøst hotell. Det har vært moro å kunne trene så mye og spille to kamper, sier Aleksander Bjørnvåg, en i kapteinsteamet hod G-16.

– Vi har blitt slitne, og vi er ikke fornøyd med gjennomføringen av matchen mot Gjerdrum selv om vi vant 14-1. Mange var slitne både i bein og hodet, og i dag var det varmt. Nesten for varmt, sier Bjørnvåg.

Trolig var det opp mot 30 graders varme da matchen startet på Club Grand Aquas strøkne gressbane-anlegg i ettermiddag. Flere kommer hjem med litt rødere nese enn de reiste med.

Nå går G-16 interkrets inn i en spennende periode hvor lag det blir treningskamper mot en rekke andre G-16 interkretslag hjemme på Melløs kunstgress og i turneringsspill i Oslo før seriestart 29. mars.

(Foto: Lars Norsted)