Moss FK – Kvik Halden FK

Moss FK – Kvik Halden FK

Sted: Melløs stadion
Tid: 27.08.2011 kl. 16.00

Ikke nok med at Sparebank1 gir kr. 50,- pr. tilskuer, de har også lyst til at så mange barn og unge som mulig skal få muligheten til å gå på kamp denne dagen, så derfor er det bestemt at alle barn og unge under 16 år kommer inn gratis, da Sparebank1 ønsker å betale inngangsbillettene deres!

Moss Fotballklubb og Sparebank1 håper derfor at dette kan bli en flott anledning for hele familien til å ta seg en tur på Melløs Stadion!

Moss Fotballklubb tror at denne kampen kan trekke litt ekstra tilskuere, at alle våre venner er flinke til å rekruttere litt ekstra publikummere og på den måten kan bidra til litt ekstra inntekter til en utfordret klubbkasse. Så ta med deg sesongkortet, kjøp en billett eller to, ta med deg hele familien, ungene og naboen, så garanterer vi for minst to timers underholdning gjennom et spennende lokalderby, som kan vippe alle veier. Moss FK har mye å revansjere etter forrige seriekamp mot Kvik Halden så det er et heltent MFK-lag som ønsker Raymond Kvisvik og co. velkommen til Melløs Stadion.

Vi håper derfor å se så mange som mulig av dere og mange av dine venner førstkommende lørdag!