Moss FK gratulerer med landsdelsuttak!

Vår lovende unggutt, Markus Holder Jenssen (14),  ble rett før helgen tatt ut på Norges fotballforbunds landsdelssamling. Samlingen i Sarpsborg arrangeres for våre mest lovende 14- og 15-åringer fra kretsene Akershus, Østfold, Oslo, Indre Østland, Buskerud, Telemark, Vestfold og Agder. 4 spillere er tatt ut fra Østfold, hvorav altså Markus var en av dem.

– Dette var utrolig gøy, sier Markus til mossfk.no. Jeg hadde ikke ventet dette nå, i og med at jeg har vært skadet i hele høst, fortsetter han.

– Jeg gleder meg veldig og skal gjøre så godt jeg kan, men jeg hadde aldri klart dette uten gode lagkamerater og gode trenere da, smiler Markus.

– Markus er en av våre aller største talenter. Han er atletisk, har fin balanse og er meet hurtig. I tillegg har han gode basisferdigheter og han har også meget gode holdninger, sier trener Kjell Ove Henriksen.

Markus startet sin karriere i V/S hvor han spilte sine første år. Han kom til MFK som 8-åring og han har alltid vist seg som et stort talent. Markus har vært fast inventar på kretslaget, som for øvrig trenes av tidligere MFK-trener Mike Speight, og han har også fungert som lagets kaptein i noen kamper. Denne sesongen har talentet hospitert på klubbens a-lag en gang i uka. Markus kommer fra en skikkelig fotballfamilie. Moren Siv er en av ildsjelene i klubben og faren Ronny er fortsatt en av trenerne på MFKs gode G15-lag.

– Det er veldig fortjent at Markus ble tatt ut. Han er en ydmyk og fin gutt og han har som sagt meget gode holdninger. Markus fikk en kraftig strekkskade i august og dette holdt han på sidelinjen i nærmere 8 uker. Likevel var Markus på hver eneste trening og kamp, skryter Henriksen.

MFK er veldig stolte av Markus og vi ønsker han masse lykke til. Samlingen foregår i Østfoldhallen 11-13/12.