Moss 2 i kvalik

Av Ørjan Christiansen

Rekruttlaget kan se tilbake på en god sesong, som endte med annenplass, kun ett poeng bak Greåker. Greåker rykker direkte opp med sine 59 poeng, og det er bare å sende gratulasjoner til Moa og Giffarna etter en meget sterk sesong. Kvisvik & Co har holdt stand, og unngått feilskjær hele veien inn etter at vi innbyrdes spilte 2-2 på Moa tidlig i høst. Det samme gjorde vi, men det holdt altså ikke helt inn. Greåker rykker dermed fortjent opp!

Vi hadde en klar ambisjon før sesongen om at vårt rekruttlag skulle rykke opp til 4. divisjon. Det er viktig for klubben og våre spillere, som vil få en vesentlig bedre kamparena. Dette gjelder ikke minst våre unge og lovende spillere, men også de fra a-troppen som til enhver tid trenger matchtrening.

Selv om direkte opprykk glapp med minste margin, har vi fortsatt en mulighet gjennom kvalifisering. Første kvalifiseringskamp spilles onsdag denne uken, og motstander er Lisleby. Begge lag kommer fra seire i sine siste kamper i seriespill, Lisleby med hele 9-0, mens våre rekrutter slo NMBUI 4-1.

Lisleby har et mikset lag bestående av yngre og mer rutinerte spillere. De har hatt en flott sesong, men måtte se seg slått av Kråkerøy 2 når det gjaldt direkte opprykk. Vi forventer en tøff kamp onsdag, mot et robust lag som helt sikkert kommer til å selge seg dyrt. For vår del er ikke laget klart i skrivende stund, men det som er sikkert er at vi kommer med gode ferdigheter og stort tempo til Østfoldhallen på onsdag. Vi fokuserer utelukkende på vårt eget spill, og får vi det frem i stor nok grad, er jeg overbevist om at vi drar hjem til Moss med en god prestasjon og et ønskelig resultat.

Til slutt, hyggelig om mange mossinger, og ikke minst Kråkevingen, hadde tatt turen til Østfoldhallen og støtta kællane onsdag!