Minivingen 2016

Vi må være ærlige å si at det var en famlende start, men vi ønsker å gi det en ny sjanse. Mange av de store klubbene i landet vårt har dette opplegget etablert, og det er en fin måte å sikre rekruttering av klubbenes framtidige supportere på. Samtidig som det kan være med på å danne en sunn supporter-kultur i ordnede former, formidling av gode holdninger er viktig i en slik setting.

Royne Berget, styremedlem i Moss FK, har hovedansvar for Minivingen, men vi har stort behov for flere som er til stede og sammen med barna under kampene. Det krever ikke mye jobb, men vi trenger voksenpersoner som møter opp på kampdag og sørger for at barna i Minivingen blir godt ivaretatt. Målet er at tiltaket vil være med på å skape økt engasjement rundt klubben og mere trøkk på tribunene under selve kampene. Og på enkelte matcher klarte vi å skape liv i fjor, og da er det moro på Melløs.

Foreldre som er på aldersbestemte lag i Moss FK og i samarbeidsklubbene våre, samt andre fotballinteresserte voksenpersoner som ser verdien i tiltaket, og som kan tenke seg å bidra, oppfordres herved til å ta kontakt med Royne Berget på mail: royneber@gmail.com eller på mobil: 97 52 78 37.

Håper du vil være med på å skape et morsomt tilbud til barn som er på Melløs når Moss FK spiller.