MFK-treneren kan endelig juble for skadefri spillerstall

MFK-treneren kan endelig juble for skadefri spillerstall

Det korte ferieavbrekket nærmer seg slutten for MFK-trener Marjo Jovic og resten av A-laget. Nå gleder han seg over at samtlige spillere er tilgjengelige og klare for kamp igjen.

Jovic har hatt noen feriedager med familien etter bortekampen mot Nardo i midten av juli. Mandag starter han og resten av teamet opp med nye treningsøkter og den entusiastiske treneren har klokkertro på en god høst på Melløs. Det til tross for en varierende vårsesong. Han er klar på hva laget må bli bedre på.

– Vi hadde ingen optimal oppkjøring, ettersom vi måtte bruke mye tid på spillerlogistikk. Vi kom sent i gang med å sveise sammen et ungt lag med hele ti nye spillere, forteller Jovic.

Han er riktig nok ikke fornøyd med å ta kun 16 poeng i løpet av vårsesongen.

– Når vi trenger ti sjanser i hver kamp for å vinne fortjener vi ikke mer enn de poengene vi har. Kampene mot Kvik Halden hjemme (1-4-tap) og Nardo borte (4-0-tap) var våre verste opptredener, mens de andre kampene har blitt avgjort på marginer. Noen ganger endte det med seiere, mens andre ganger endte det med tap. Ligaen er veldig sterk og det gir oss god motstand for våre unge spillere i år, fortsetter A-lagstreneren.

Se tabellen her.

Spennende høstsesong i vente

Jovic har måttet klare seg uten noen sentrale spillere i lang tid, men nå er alle tilbake igjen.

– Vi starter opp til mandag uten noen skadede spillere. Anders Gundersen (keeper) og Stian Andersen (midtstopper) er tilbake og nysignerte Magnus Fagernes er klar fra 1. august. Vi mener at sisteskansen Anders Gundersen er en viktig spiller for oss, selv om Andreas Wasenius gjorde det bra da han fikk sjansen og han er vår framtid. Nå ønsker vi å skape enda mer stabilitet i opptredenene våre og ønsker å bli enda mer solide defensivt. Vi vet at vi kommer til å produsere mange sjanser mot hver eneste motstander, men vi må være sterkere innenfor begge sekstenmeterne, sier han og avrunder:

– Vi har en stor jobb å gjøre og vi vet at vi kan gjøre det bedre enn det vi viste i den første delen av sesongen. Kampen mot Egersunds på Melløs stadion 11. august blir en flott test for oss og vi ser virkelig fram mot den!

Trykk her for å se resten av årets terminliste.

Mos Fotballklubb ser fram mot fortsettelsen og takker alle for følget så langt. Vi håper å se dere alle på Melløs 11. august. Fortsatt god sommer til dere alle!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design