MFK og MySport går nye veier

MFK og MySport går nye veier

Moss Fotballklubb har inngått et samarbeid med MySport som kan innebære en ny og verdifull inntektskilde for klubben vår. Samarbeidet bygger på en idé som er like enkel som den er revolusjonerende:

·  Vi skal bruke vårt unike nettverk til å selge mobiltelefoner og mobiltjenester som er utviklet av og for norsk idrett.
·  Når mobiltelefonen og abonnementet er solgt, får MFK en provisjon av summen. Men det stopper ikke der. I årene framover får vi andeler av inntektene på telefonbruken. Dette vil bidra til at vi får stabile inntekter over tid. 
·  Tjenesten vil alltid være billigere enn Telenor og NetCom og ha en rekke tilleggstjenester som andre leverandører ikke tilbyr i dag. 

I alle år har de store butikkjedene solgt mobiltelefoner og fått provisjon for dette. Nå har MySport utviklet en mobiltjeneste der MFK får de pengene som tradisjonelt går til et kommersielt salgs- og markedsføringsapparat. 

MySport har nettverket, vi har dugnadsånden, og her har vi fått en gyllen mulighet til å finansiere driften av MFK på en ny måte. Med MySport ber vi ikke om almisser fra folk. MySport har derimot et av markedets beste tilbud på mobiltelefoni: Lave ringepriser, vennerabatt, subsidierte telefoner, tjenester spesielt tilpasset idrettsinteresserte og varslingstjenester som kan fortelle hele laget at treningen er flyttet. 

NB: Nå selges også telefonene fra MySport hos G-Sport på Mosseporten Senter og på M-8 senteret, slik at du kan få ny telefon på dagen!


Jeg oppfordrer alle MFK-supportere som vurderer nytt mobilabonnement å tegne MySport abonnement av to grunner:

·  Meget bra abonnement 
·  Faste inntekter til Moss Fotballklubb


Dersom du ønsker nærmere informasjon om dette, evt bestillingsskjema og abonnementavtale, så ta kontakt med meg, eller besøk www.mysport.no


Dette kan faktisk bli en av de aller største inntektskildene for MFK i årene som kommer! 

Paal Erik Dalaasen
Markedssjef 
Moss Fotball ASA

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design