MFK-juniorene spaserte ubeseiret gjennom sesongen

MFK-juniorene spaserte ubeseiret gjennom sesongen

(KM junior: Sprint-Moss FK 1-3) Tittelen kan kanskje virke litt flåsete, men den sier likevel det meste om hvordan sesongen har vært for mossingene. De har vært enestående og er utvilsomt klare for et høyere nivå i 2020.

Interkretsplassen og seriemesterskapet var for lengst sikret, så det handlet kun om å avrunde med stil i kampen mot Sprint-Jeløy på Bellevue onsdag kveld. Og det gjorde de også. Kampen ble så å si avgjort etter 1. omgang. MFK presset gjennom 45 minutter og skapte mange gode sjanser, hvor de lyktes på tre av dem. Jacob Skovly, Tobias Evjenn og Eirik Asbjørnsen scoret hvert sitt og mossingene gikk dermed i garderoben med en komfortabel ledelse.

Etter hvilen var det MFK som skapte mest, men lyktes ikke med å pynte ytterligere på ledelsen. Isteden var det hjemmelaget som reduserte og sluttresultatet ble 1-3. Det vil si at MFK har kommet seg ubeseiret gjennom sesongen og endt opp med en målforskjell på imponerende 69-17.

Se tabellen her.

Etter onsdagens seier kunne de med god samvittighet ta på seg gullhattene og juble for en fantastisk sesong. Det til tross for at det fortsatt er mer i vente. Selv om seriespillet er over, har de en match til førstkommende mandag. Det er semifinalen mot Fredrikstad i Toyota Cup, hvor fylkets fire beste lag deltar. Kampen skal spilles i Fredrikstad og da kommer vi nok til å se sultne messegutter som kommer til å gjøre alt i sin makt for å komme seg til finalen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design