MFK jr – Trøgstad/Båstad 0-4

Av hovedtrener MFK jr, Joakim Mensen

Moss FK jr. – Trø/Bå A 0-4 (0-2)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato:1 9.02.2006
Kl: 12.00


Typiske juniorfeil mot rutinerte seniorspillere ble utslagsgivende. Selv med alle juniorspillere tilgjengelige slet vi med å omsette førende spill til mål. Av det positive er at vi viser bra duellstyrke mot eldre og erfarne spillere samt at vi har et dominerende banespill i lengre perioder.

1.omgang startet bra med et lite overtak til oss. En isete og forkortet bane (5 meter – 5 meter) gjorde at vi ikke fikk tilstrekkelig balltempo og rom til å frispille mellomrommet. Etter et par brukbare sjanser til oss scoret Trø/Bå på et frispark der vi ikke var våkne til å forhindre tidlig frispark. 0-2 midtveis kom etter et pent angrep av motstanderen der vi misset i startfasen på presset og vi kom unødvendig på etterskudd hele veien.

Ett minutt ut i 2.omgang var vi på ny ukonsentrert og slapp fri to Trø/Bå spillere der den ene enkelt satte inn 0-3 fra 15 meter. Utover omgang etablerte vi spillet mer og mer og fikk rom til å spille i. Vi fant mellomrommet bedre, men klarte ikke å overliste Trø/Bå’s gode keeper på 4-5 halvsjanser. 10 minutt før slutt gjorde Trø/Bå 0-4 på et herlig raid og god enkeltmanns-prestasjon. Det skal sies at vi ikke var gode i den situasjonen og lot målscoreren gå igjennom 3-4 (!) spillere før han enkelt scoret alene med keeper.

Nok en gang slipper vi inn unødvendige og enkle mål. Det positive, men samtidig frustrerende, er at vi fra tidligere kamper klarer å rette opp de feil som fører til mål. Men på den andre siden dukker det opp nye “problemer” som fører til mål. Dette skal vi bruke tid, treninger og de gjenstående treningskampene til å forbedre slik at vi er godt rustet på den defensive biten når alvoret starter.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design